Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Vad har du för TV-bänk?

TV- och MediamöblerVogue
TV-bänken, den svåraste möbeln i våra hem enligt många. Inte för lång, inte för kort, inte för djup, inte för hög... Vad har du för TV-bänk? En av de vanligaste inredningsfrågorna. Vi har samlat våra bästsäljare för att du lättare ska hitta rätt! Hitta tv-bänken som döljer sladdar, som höjer din upplevelse av en bra film, som ger utrymme åt vackra stilleben eller förvaring av leksaker.
Visar 21 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Vit
Pris
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
HAYI webblager
Colour Cabinet Sideboard Glasdörr, 180 cm / Multi
20 299 kr
MontanaBeställningsvara
Octave III Mediabänk, Monarch
21 290 kr

Funktion och estetik

En TV-bänk är en oumbärlig möbel som erbjuder både funktion och estetik. Den ger en plats att placera TV:n på rätt höjd för optimal visning samtidigt som den organiserar och döljer kablar och elektronik. Med extra hyllor och förvaringsutrymmen kan den också rymma mediakomponenter och dekorativa föremål. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller någon annan plats är en TV-bänk en smart investering som skapar ordning i ditt hem.

Tv-bänkar för alla stilar

På Rum21 hittar du ett mångsidigt utbud av TV-bänkar som passar olika stilar och behov. Där finns moderna enheter med släta ytor och minimalistisk design för en ren känsla. För den som föredrar en rustik touch finns TV-bänkar med träfinish och charmiga detaljer. Justerbara hyllor och smart förvaring är vanliga funktioner, vissa bänkar har luckor och andra öppen förvaring. Oavsett om du söker en elegant och tidlös look eller en mer utstickande tv-bänk, har Rum21 det du letar efter.