Nyheter
Belysning

Sustainable choices / Artek

Artek är ett designföretag i framkant när det kommer till hållbar design. Med tillverkning och formgivning i Finland av finska råvaror ligger Artek långt fram i utvecklingen. Miljön har i över 80 år varit en viktig aspekt för företaget och de tidlösa möblerna är tänkta att hålla för generationer. Produkter tillverkade av hållbara material som trä, läder och linoleum kan underhållas och repareras. En transparent produktionskedja gör att Artekkunderna kan vara säkra på att de gör ett hållbart designköp.
Visar 124 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grön
Grå
Ek
Röd
Transparent
Vit
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
ArtekI webblager
90A Bord, Svart Linoleum
13 450 kr
ArtekI webblager
90A Bord 100 cm, Naturlackerad Björk / Björkfanér
11 890 kr
German Sustainability Award

Pall 60, tillverkad av finska råvaror och genom hållbar produktion har vunnit det tyska hållbarhetspriset för design sprunget ur FN:s Agenda 2030 för hållbar utveckling. Priset är tänkt att uppmuntra ansvarsfull design och för att vägleda till mer hållbara inköp. Av nästan 100 finalister var Artek ett av 37 företag som applåderades för sitt engagemang inom hållbarhet.

"Arteks möbler är lätta att underhålla, reparera och återanvända och kan behållas för alltid"
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer