Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Sustainable choices / Mavis

Hållbarbarhet för Mavis = Produkter som håller, både designmässigt och kvalitetsmässigt. Länge. I korta ordalag, en möbel vi inte vill göra oss av med behöver vara både estetiskt tilltalande och tidlös i sin design samt funktionellt hållbar för att hålla i många många år. Precis detta strävar Mavis efter, och har som utgångspunkt i sin design och produktion.
Visar 124 produkter
Beige
Svart
Brun
Grön
Grå
Ek
Vit
Trä
Gul
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
MavisI webblager
Falsterbo Sängbord Högt, Vitlack
3 295 kr

"Vår ambition är att efterlämna ett så litet fotavtryck som möjligt i vår miljö"

Mavis - Made in our world.

"Bra möbler till fullt överkomliga priser. Svenska möbler, men inte möbler från Sverige." Mavis använder i största mån FSC-certifierade träleverantörer och har en strikt miljöpolicy. De designar och utvecklar alla möbler i Sverige och för att få en vettig prisbild och en hållbar produktionskedja tillverkas möblerna i europeiska fabriker med både stolthet och djup kunskap om hantverk och råvara.

Mavis is Craftmanship

I Mavis fabriker kombinerar man hantverk med industriell produktion. Kunskapen om hur man föräldrar råvaran till en färdig möbel är stor och vissa moment vet man görs bäst av handpåläggning medan det vid andra moment krävs en maskin för ett mer precist jobb. Mavis kallar denna kombination för "Hantverk satt i system".

Mavis menar att om du inte får rätt upplevelse när möbeln levereras till ditt hem så fallerar allt. Känslan ska vara att man som köpare har gjort rätt val, både ur ett designperspektv men också att hela upplevelsen känns bra. De är därför noga med att deras möbler packas i enlighet med deras principer. Mavis lämnar inget åt slumpen och en exklusiv möbel bör packas och levereras så att slutkunden får en bra upplevelse vid uppackning. Att köpa en Mavismöbel ska vara en upplevelse att leva med för alltid.