Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Sustainable choices / Audo Copenhagen

Enligt Audo Copenhagen är bra design mycket mer än estetik och funktion. Att socialt hållbara och miljömässiga metoder är viktiga kännetecken för god design. Audo Copenhagen har vidtagit konkreta åtgärder för att bidra till att minska miljöpåverkan av produktionen, förbättra kvaliteten på produkterna och i förlängningen, upplevelsen för kunderna. En produkt som är ansvarsfullt tillverkad och designad har en längre livstid både estetiskt och fysiskt. Med hjälp av hållbarhetsexperter inom miljö samt socialt och juridiskt ansvar har Audo Copenhagen utvecklat ett hållbarhetsmanifest, en uppförandekod och tio kriterier för att säkerställa att de bedriver sin verksamhet i rätt riktning för en hållbar framtid.
Visar 11 produkter
Beige
Svart
Vit
Gul
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr

"Vi tillverkar våra produkter så nära deras slutdestinationer som möjligt för att minska resursförbrukning och vårt designteam fokuserar på att ta fram produkter som är tillverkade på ett ansvarsfullt sätt."

Audo CopenhagenI webblager
Dancing Pendel 95 cm
7 150 kr

Manifestet baseras på tre grundpelare;

1. Design för lång livslängd

2. Lokal produktion

3. Ansvarsfulla produkter

Genom dessa pelare strävar Audo Copenhagen efter att skapa produkter som håller i generationer med tioåriga garantier införda i etapper, och kommer att börja sälja reservdelar.