Nyheter
Belysning
La Lampe B Bordslampa

La Lampe B Bordslampa

4 285 kr
La Lampe B är en bordslampa från DCWéditions med unik belysning utformad för att skapa en intim och varm atmosfär.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

La Lampe B Bordslampa

4 285 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Upptäck magin med mjuk, intim belysning med La Lampe B från DCWéditions. Lampan har en fängslande design och dess gjutna gipsstruktur utstrålar ett varmt, atmosfäriskt ljus som omsluter ditt utrymme med ett behagligt sken som påminner om stearinljusens ömma omfamning. Oavsett om du läser en bok en sval vinterkväll, njuter av en lugn romantisk middag eller bara drömmer dig bort, ger La Lampe B den perfekta atmosfären. Den inbyggda LED-ljuskällan ger en härlig upplevelse med mjuka reflektioner som dansar runt i rummet och skapar en inbjudande och fridfull atmosfär.

Design av Thierry Lebon.

Bra att veta om La Lampe B bordslampa


- La Lampe B uppskattas för det stämningsfulla ljuset.
- La Lampe B är också omtyckt för de mjuka reflektionerna.
- Ingår i serien La Lampe B by DCWéditions.
- Design av Thierry Lebon.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer