Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Mantis BS5 Vägglampa

4 490 kr
Vägglampa från DCWéditions. Vägglampan har en unik design med en rundad, ojämn lampskärm och en arm med en lodrät justering och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta.
I lager
Finns varan i butik?

Mantis BS5 Vägglampa

4 490 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Mantis BS5 vägglampa från DCWéditions med en unik design med en rundad, ojämn lampskärm och en arm med en lodrät justering. Den har en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. CE-märkt. Gjord för fast installation.

Design av Bernard Schottlander.

Bra att veta om Mantis BS5 vägglampa


- Unik design.
- Gjord av aluminium och stål.
- Organiska former.
- Ingår i serien Mantis by DCWéditions.
- Sockel: E14
- 11 Watt
- Djup: 450 mm.
- Bredd: 220 mm.
- Vägglampan passar bra i sovrummet.
- 220-240 V.
- IP-klassificering: IP20.
- Vikt: 1 kg.


Egenskaper

Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer