product
61740Mini Glo-Ball C/W Lampa, Spegelmonteringhttps://www.rum21.se/mini-glo-ball-c-w-lampa-spegelmonteringhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/fad54b27-6202-4e73-826f-04b456d49c05OutOfStock1170SEK/belysning/belysning/lamporFlosMinilampan Glo-Ball från Flos, formgiven av Jasper Morrison. Glo-Ball är en serie stilfulla lampor i handblåst glas som inte ser mycket ut för världen men blir en dekorativ ljuskälla i ditt hem. Lampan ser ut som en vit boll och ger ett mysigt och stilfullt sken.<br /><br />För spegelmontering passar den endast i en spegel som har distans till väggen bakom. Kan inte fästas på en spegel som är limmad på väggen. Lampan kan dimmas med extern dimmer (medföljer ej).1300

Mini Glo-Ball C/W Lampa, Spegelmontering

1 170 kr1 300 kr
Glo-Ball minilampa från Flos formgiven av Jasper Morrison är del av en serie dekorativa, stilrena lampor av handblåst glas. För sepegelmontering.
Leveranstid: 3-4 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Minilampan Glo-Ball från Flos, formgiven av Jasper Morrison. Glo-Ball är en serie stilfulla lampor i handblåst glas som inte ser mycket ut för världen men blir en dekorativ ljuskälla i ditt hem. Lampan ser ut som en vit boll och ger ett mysigt och stilfullt sken.

För spegelmontering passar den endast i en spegel som har distans till väggen bakom. Kan inte fästas på en spegel som är limmad på väggen. Lampan kan dimmas med extern dimmer (medföljer ej).

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.