Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Rosa fåtöljer

Är du ute efter en snygg, rosa fåtölj? Vare sig du söker ett klarrosa blickfång eller puderrosa elegans, är vi säkra på att där finns en skär fåtölj för dig. Upptäck våra fina fåtöljer i olika nyanser av rosa.
Warm NordicI webblager
Kampanj
Lean Back Loungestol, Oljad Teak / Pale Rose
24 399 krREK30 499 kr
Rosa
Visar 7 produkter
Ask
Bok
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Natur
Light Oak
Orange
Rosa
Röd
Silver
Teak
Transparent
Valnöt
Vit
Trä
Gul
Pris
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
Längd
108 cm
110 cm
112 cm
114 cm
Bredd
70 cm
80 cm
90 cm
100 cm
Höjd
70 cm
75 cm
80 cm
85 cm
90 cm
Djup
68 cm
70 cm
72 cm
74 cm
76 cm
78 cm
80 cm
DecotiqueI webblager
Kampanj
Le Petite Fåtölj, Pale rose
5 592 krREK6 990 kr

InnehållFåtöljen – en plats där du kan koppla av

Att få komma hem efter en lång jobbdag och luta sig tillbaka i sin favoritfåtölj – det är en härlig känsla. I en tillvaro som ofta är hektisk, så är det värdefullt att ha en plats för avkoppling och egentid. En bekväm fåtölj är den perfekta platsen för dig som gärna kopplar av med en fängslande bok, stickningen eller en kopp te. Kanske vill du bara sluta ögonen en kort stund i en mjuk liggfåtölj som tillåter dig att hämta andan.

Oavsett hur du helst kopplar av, så är fåtöljen en anpassningsbar möbel som har många olika syften. En extra sittplats, ett komplement till soffgruppen eller en inredningsdetalj som mjukar upp ett av rummets hörn. Därför är de allra bästa fåtöljerna en kombination mellan bekvämlighet och snygg design.

Skinnfåtölj, sammet eller mariposa – vad passar i ditt hem?

Det finns många olika aspekter att fundera över när du ska köpa en ny fåtölj till ditt hem. Var ska fåtöljen vara och hur ska den användas? Vill du ha den i läder, sammet eller något helt annat material? Hur stor plats får den ta? 

Om du gärna vill sjunka ned i en mysig fåtölj med optimal bekvämlighet, kan du titta på modeller med riklig stoppning och hög rygg. Kanske har du utrymme för en fåtölj med fotpall? En skinnfåtölj i stil med en klassisk chesterfield eller en howard-fåtölj i tyg, är perfekta val när du letar efter tidlös design. I det skandinaviskt inredda hemmet, kanske en stilren fåtölj med klädsel i fårskinn kan passa? Att fundera över vad som är viktigt för just dig kommer göra ditt val av fåtölj mycket enklare.

Inredningstips med fåtöljer

Eftersom en fåtölj har många användningsområden, så finns det många sätt att möblera med den. Kanske vet du redan att den ska stå tillsammans med vardagsrumsgruppen eller att du söker en liten fåtölj till ditt barns myshörna? Om inte, så kommer här några tips:

- En så kallad “statement-fåtölj” är ett välkänt knep inom homestyling för att lyfta inredningen och skapa en fokuspunkt. Testa en smäcker modell, kanske i sammet eller en djärvare kulör som bryter av mot resten av rummet. Eller kanske en cool mariposa-fåtölj som ger en extra edge i inredningen?

- En solitär fåtölj är ett bra sätt att mjuka upp ett av rummets hörn. Kombinera med en fin pläd och ett sidobord, så har du en perfekt läshörna.

- Ett vanligt misstag är att välja fel storlek på möblerna. Ska fåtöljen paras ihop med exempelvis en soffgrupp, bör storlekarna därför anpassas efter varandra. En stor, klumpig fåtölj skulle till exempel se lustig ut jämte en liten och nätt soffgrupp – och vice versa.

Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer