Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/Utemöbler/Dynor & Parasoller

Dynor & Parasoller

Linum
I webblager
-30%
Pepper Sittdyna 37 cm, Ljusgrå
209 kr299 kr
Visar 58 produkter
Stäng meny

InnehållUtomhustextilier som gör skillnad

Även vad gäller möblemanget utomhus så är de små detaljerna direkt avgörande. Ett parasoll som skyddar mot den stekande solen, vackra ljuslyktor som lyser upp sommarkvällen, sköna dynor att sitta på och andra små saker som gör att du vill spendera tid i trädgården. Med rätt tillbehör för trädgård och utemöbler skapar du ett rum utomhus. Du kommer uppskatta det hela sommaren, ja, till och med i januari då du börjar längta till nästa sommar.

Parasoller

Solen är fantastisk men ibland kan det bli för mycket av det goda och skönt att komma in under skuggan. Ett parasoll är både stort, snyggt och ger skugga där du vill ha den. Hos Rum21 hittar du parasoller och tillbehör från Skagerak m.fl. som kommer ge dig det ultimata skyddet från solen strålar. 

Välj rätt dyna

När det kommer till sittdynor är det bra att välja kvalitet. Att ha dynor som tål vatten men samtidigt ger en ombonad känsla av tyg är den bästa kombinationen. Du vill inte sitta på galon, men inte heller tvingas springa in med dynorna vid minsta regnstänk. Därför har vi riktiga sittdynor och kuddar gjorda speciellt för utomhusbruk. Material som är skönt att sitta på men tål vatten.

Våra produkter och varumärken

Vi kan stolt presentera produkter från märken som Röshult, Eva Solo, Skagerak och många fler. Sammantaget gör de allt du kan tänkas behöva för att göra det ombonat i och omkring dina utomhusmöbler. Titta igenom sortimentet, hitta just det du behöver och beställ direkt på nätet.