Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Model 548 Bordslampa, Polerad Mässing / Grå

Model 548 Bordslampa, Polerad Mässing / Grå

16 795 kr
Modell 548 är en bordslampa från Astep med en sofistikerad ljuseffekt och justerbar spotlight för en anpassningsbar atmosfär.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Model 548 Bordslampa

16 795 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Låt mig presentera bordslampan Model 548, en lysande design av den berömde Gino Sarfatti, som fått nytt liv av Astep. Denna lampa är trogen sitt rika arv från 1951 och leker med varseblivningen genom att skapa en unik balans mellan ljusreflektion och elegans. Med modell 548 får du diffust och reflekterat ljus - tack vare den geniala justerbara spotlighten som riktas mot en reflekterande skärm. Robert Frost sa en gång: "Det har aldrig funnits något stort och generöst hjärta som inte varit fullt av något gudomligt." På samma sätt är den stora diffusorn lampans själ och skapar en förtrollande aura i ditt personliga utrymme. Spotlighten i vitlackerad aluminium är en kombination av funktion och estetik, eftersom den vilar på en elegant rörformad arm i polerad eller brännlackerad mässing. Modell 548 kombinerar funktionalitet med konst och stil och har också en diskret optisk dimmerbrytare, så att du kan hålla dig trogen originaldesignen och samtidigt uppgradera till en ekonomisk LED-ljuskälla.

Design av Gino Sarfatti. Originaldesign från år 1951.

Bra att veta om Model 548 bordslampa


- Model 548 uppskattas för det riktbara ljuset.
- Model 548 är också omtyckt för dimmerfunktionen.
- Tillverkad i Italien.
- Design av Gino Sarfatti.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Astep grundades 2014 av den italienska formgivaren Alessandro Sarfatti och kombinerar italiensk designhistoria med skandinavisk elegans. De återlanserar ikoniska objekt i en modern tappning och strävar efter att förena ny teknik med respekt för människor och miljö.