Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Mono Matta 60x250 cm, Fossil Grey/Warm Grey

Mono Matta 60x250 cm, Fossil Grey/Warm Grey

2 083 kr
REK2 450 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 960 kr
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Mono Matta, Fossil Grey/Warm Grey

2 083 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Pappelina är ett svenskt designföretag vars signum är kvalitet och funktion. Tyngdpunkten i sortimentet är de moderna plastmattorna som vävs i Leksand av svensktillverkad plast. I det breda sortimentet ryms både grafiska mönster, organiska mjuka former och enfärgade mattor i väl valda färger som passar i det moderna hemmet. Mattorna finns i många olika storlekar, allt från små dörrmattor till stora mattor i upp till 180x260 cm.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer