Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

My Chair Barstol 75 cm, Cream / Svart Ask
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

My Chair Barstol 75 cm, Cream / Svart Ask

7 785 kr
My Chair är en elegant och minimalistisk barstol från Normann Copenhagen, designad av Nicholai Wiig-Hansen. Tillverkad i formgjuten fanér med mjukt böjda ben och en harmonisk siluett som ger ett välbalanserat uttryck.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

My Chair Barstol 75 cm

7 785 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

My Chair är en elegant och minimalistisk barstol från Normann Copenhagen, designad av Nicholai Wiig-Hansen. Tillverkad i formgjuten fanér med mjukt böjda ben och en harmonisk siluett som ger ett välbalanserat uttryck. My Chair är den perfekta kombinationen av form och funktion, en stol som är lika vacker som den är bekväm. Med dess minimalistiska design och rena linjer blir den en naturlig del av din inredning, ett smycke som lyfter rummet till nya höjder. My Chair från Normann Copenhagen, en barstol som är både funktionell och vacker.

Design av Nicholai Wiig-Hansen.

Bra att veta om barstolen


- Erbjuds i flera utföranden.
- Är även tillgänglig som loungestol och matstol.
- Tillverkad i Europa.
- Design av Nicholai Wiig-Hansen.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Normann Copenhagen grundades 1999 av Jan Andersen och Poul Madsen och har sedan dess expanderat och säljer i dag sina produkter i mer än 77 länder. Madsen och Andersen hade visionen att göra skillnad i designindustrin och har sedan starten utmanat konventionella designregler. Under de första fem åren producerade de mer än 39 produkter.