Nyheter
Belysning
Niwaki Bordslampa, Svart

Niwaki Bordslampa, Svart

7 315 kr
Niwaki är en bordslampa från DCWéditions med en organisk, svävande design och en dimbar LED för anpassningsbar belysning.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Niwaki Bordslampa

7 315 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lys upp ditt rum med Niwaki bordslampa från DCWéditions - en fantastisk blandning av minimalistisk design och modern funktionalitet. Inspirerad av det japanska pinjeträdet, kombinerar denna lampa, designad av den hyllade Studio BrichetZiegler, industriell estetik med organisk fluiditet. Niwaki är tillverkad av robust stål och aluminium och lyser inte bara upp ditt rum - den blir en central del av din inredning med sin unika, svävande silhuett. Niwaki är omsorgsfullt designad och utrustad med en inbyggd LED-ljuskälla. Det nedåtriktade ljuset skapar en intim och mysig atmosfär, perfekt för sena kvällsläsningar, middagsbjudningar eller lugna stunder av meditativ stillhet.

Design av Studio BrichetZiegler.

Bra att veta om Niwaki bordslampa


- Niwaki uppskattas för det nedåtriktade ljuset.
- Ingår i serien Niwaki by DCWéditions.
- Niwaki är också omtyckt för den dimbara funktionen.
- Design av Studio BrichetZiegler.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer