Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Fatboy-logoFatboy-logo

The Original Floatzac Sittsäck, Stripe Ocean Blue

3 049 kr
Original Floatzac flytande sittsäck från Fatboy med en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar.
I lager
Finns varan i butik?

Original Floatzac Flytande Sittsäck

3 049 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar

Produktinformation

Original Floatzac flytande sittsäck från Fatboy med en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar. Den har ett vatten- och smutsavvisande yttertyg med en stabil undersida i meshtyg och en fyllning i EPS kulor för bästa komfort. Justerbara remmar i hörnen för smidig hantering. Går att använda både inom- och utomhus.

Designad i Nederländerna.

Bra att veta om flytande sittsäcken


- Välj mellan olika färger.
- Vatten- och smutsavvisande, UV-resistent yttertyg.
- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.
- Fyllning: EPS kulor

Hur bör du ta hand om flytande sittsäcken?


- Rengör med en fuktig trasa.Egenskaper

Om varumärket
År 2002 blåste holländaren Alex Bergman liv i den gamla sacko-säcken och introducerade den för den holländska marknaden. Succén var ett faktum! Fatboy finns nu i större delen av världen och på varje kontinent har den blivit något av en livsstils-ikon. Fatboy representerar en sympatisk, öppen, tolerant, humoristisk och avslappnad livsstil.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer