product
variable_121158Oslo Wood Golvlampa Jubileumsmodell, Gold/Greenhttps://www.rum21.se/oslo-wood-golvlampa-jubileumsmodell?selectedPartNo=165908https://az666937.vo.msecnd.net/67/4d35dc4b-f41c-4b75-8d5f-b4731e5d3d8bInStock3771SEK/belysning/belysning/lampor/belysning/lampor/golvlamporNorthernOslo Wood golvlampa från Northern. Oslo Wood är en studiolampa med tredelat benstativ. Skärmen, som har över 2000 silkestrådar lindade för hand, går att vinkla. Lampan ger ett uppåtgående fast ljus men även en indirekt ljuseffekt via trådarna i skärmen som ger ett varmt och diffust ljus. <br /><br />Oslo Wood sprider ljus på samma sätt som kan ses i skogarna runt Oslo. Strålarna av ljus blir diffusa när de passerar genom skärmen, liksom konturerna av staden som lyser upp himmelen en mörk vinternatt. Det är som om ljuset filtreras genom träden och i lampan filtreras ljuset genom trådarna i skärmen. Den uppåtriktade belysningen i Oslo Wood ger starkare konturer av ljus än de som når över trädtopparna.4190

Oslo Wood Golvlampa Jubileumsmodell, Gold/Green

3 771 kr4 190 kr
Oslo Wood golvlampa från Northern är en studiolampa som sprider ljus på ett sätt som påminner om i skogarna runt Oslo.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Oslo Wood golvlampa från Northern. Oslo Wood är en studiolampa med tredelat benstativ. Skärmen, som har över 2000 silkestrådar lindade för hand, går att vinkla. Lampan ger ett uppåtgående fast ljus men även en indirekt ljuseffekt via trådarna i skärmen som ger ett varmt och diffust ljus.

Oslo Wood sprider ljus på samma sätt som kan ses i skogarna runt Oslo. Strålarna av ljus blir diffusa när de passerar genom skärmen, liksom konturerna av staden som lyser upp himmelen en mörk vinternatt. Det är som om ljuset filtreras genom träden och i lampan filtreras ljuset genom trådarna i skärmen. Den uppåtriktade belysningen i Oslo Wood ger starkare konturer av ljus än de som når över trädtopparna.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.