Nyheter
Belysning
Pacha Lounge Chair PG3, Harp 24, Gold base
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Pacha Lounge Chair PG3, Harp 24, Gold base

24 999 kr
REK33 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris24 999 kr
Pacha fåtölj från Gubi i ursprunglig design av Pierre Paulin formgavs redan år 1975 och håller än idag som en bekväm och elegant möbel. De lågt sammanfogade delarna ger även ett mysigt och bekvämt stöd att sjunka tillbaka i.

Genom att göra en design utan stolsben var Paulin en pionjär inom låga sittmöbler som ett modernare sätt att leva. Bekvämlighet var alltid en utgångspunkt för Paul Paulin vilket verkligen fångats upp i Pacha fåtöljens kurviga former. En karakteristisk design som ger liv och funktionalitet åt alla sorters inredningar.

Stoppad fåtölj med målad träbas.
Leveranstid:  8-10 veckor
Finns varan i butik?

Pacha Lounge Stol / Guldbas

24 999 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Pacha fåtölj designades av legendariska franska designern Pierre Paulin redan år 1975.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.