Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Patera Pendel Vit, 300 mm

7 640 krREK9 025 kr
Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Patera Pendel Vit

7 640 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har diamantformade celler med rätta vinklar för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna. Den har en handvävd tillverkningsprocess med en hög kvalitet. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster.

Design av Øivind Slaatto.

Bra att veta om Patera pendel


- Patera uppskattas för den iögonfallande designen.
- Patera är också omtyckt för det vackra ljusspelet.
- Pendeln erbjuds i flera storlekar.
- Ingår i serien Patera.
- Ljuskälla ingår inte.


Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 7270 kr

Egenskaper

Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer