Nyheter
Belysning
Patera Pendel Vit, 300 mm

Patera Pendel Vit, 300 mm

7 455 kr
REK9 025 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris7 455 kr
Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Patera Pendel Vit

7 455 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har diamantformade celler med rätta vinklar för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna. Den har en handvävd tillverkningsprocess med en hög kvalitet. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster.

Design av Øivind Slaatto.

Bra att veta om Patera pendel


- Patera uppskattas för den iögonfallande designen.
- Patera är också omtyckt för det vackra ljusspelet.
- Pendeln erbjuds i flera storlekar.
- Ingår i serien Patera.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer