Nyheter
Belysning
Patera Pendel Vit, 600 mm
Cyber Week

Patera Pendel Vit, 600 mm

15 028 krREK17 845 kr
Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.
I lager
Finns varan i butik?

Patera Pendel Vit

15 028 kr

10-70 % rabatt på tusentals produkter

Cyber Week på Rum21 är här! Denna vecka är det sista chansen att få upp till 70 % rabatt på tusentals produkter. Vårt Cyber Week-erbjudande gäller fram till och med den 3/12 så passa på att göra årets designfynd innan veckan är slut.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformation

Patera pendel från Louis Poulsen med en unik design och ett reflekterande ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har diamantformade celler med rätta vinklar för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna. Den har en handvävd tillverkningsprocess med en hög kvalitet. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster.

Design av Øivind Slaatto.

Bra att veta om Patera pendel


- Patera uppskattas för den iögonfallande designen.
- Patera är också omtyckt för det vackra ljusspelet.
- Pendeln erbjuds i flera storlekar.
- Ingår i serien Patera.
- Ljuskälla ingår inte.


Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 15168 kr

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Cyber Week 2023 Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer