Nyheter
Belysning
Pipistrello Large Bordslampa, Vit

Martinelli Luce

Pipistrello Large Bordslampa, Vit

21 113 kr
Pipistrello Large är en bordslampa från Martinelli Luce med en originell design från 1965, justerbar höjd och dimfunktion för en skräddarsydd atmosfär.
I lager
Finns varan i butik?

Pipistrello Large Bordslampa

21 113 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformation

Upplev den förtrollande blandningen av innovation och vintage charm med Pipistrello Large bordslampa från Martinelli Luce. Den har anor från 1965 och designades ursprungligen av Gae Aulenti för Olivettis showroom i Paris. Denna eteriska lampa ger alla rum en touch av retro-elegans, tack vare den utsmyckade lampskärmen i vit opal metakrylat och ett teleskop i rostfritt stål. Pipistrello Large är inte bara en lampa, det är en justerbar belysningslösning. Justera höjden efter dina behov av utrymme eller personliga preferenser och erbjud mångsidighet i sin mest brutala form. Dessutom har den en integrerad LED-ljuskälla som möjliggör dimbar belysning. Med denna funktion kan du styra ljusstyrkan så att den passar ditt humör, tiden på dagen eller evenemanget - en perfekt följeslagare för läsning sent på kvällen eller eleganta cocktailpartyn. Pipistrello Large är full av nyanserade detaljer som bidrar till dess tidlösa utseende och är ett passande statement för designentusiaster som uppskattar kombinationen av funktionalitet och estetiskt tilltal.

Originaldesign från år 1965. Design av Gae Aulenti.

Bra att veta om Pipistrello Large bordslampa


- Pipistrello Large uppskattas för det diffusa ljuset.
- Pipistrello Large är också omtyckt för dimmerfunktionen.
- Tillverkad av rostfritt stål och metakrylat.
- Ingår i serien Pipistrello.
- Design av Gae Aulenti.


Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 15463 kr

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli, grundat 1950 ur en tanke om att designa och producera belysning som kan användas i offentliga miljöer, där produkterna finns kvar under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i såväl det offentliga som det privata rummet.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer