Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pipistrello Large Bordslampa, Vit

Martinelli Luce

Pipistrello Large Bordslampa, Vit

16 675 kr
REK22 090 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris16 675 kr
Pipistrello är en ikonisk bordslampa från Martinelli Luce med en tidlös design och justerbar höjd för en perfekt atmosfär.
I lager
Finns varan i butik?

Pipistrello Large Bordslampa

16 675 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lys upp din bostad med den fängslande Pipistrello Large bordslampa - ett verkligt bevis på Gae Aulentis innovativa design. Med sin karakteristiska teleskopiska bas ger lampan ett varmt, omgivande sken, perfekt för mysiga kvällar i vardagsrummet eller för att skapa en lugn atmosfär i sovrummet. Lampans inbyggda LED-lampa garanterar lång livslängd. Pipistrello är estetiskt tilltalande och tillverkad av förstklassiga material som rostfritt stål och metakrylat, och är ett statement-plagg som hyllar modern konst. Oavsett om du är en designentusiast eller vill ge ditt hem en touch av elegans är den här lampan en investering i stil och funktion.

Originaldesign från år 1965. Design av Gae Aulenti.

Bra att veta om Pipistrello Large bordslampa


- Pipistrello Large uppskattas för det diffusa ljuset.
- Pipistrello Large är också omtyckt för den ikoniska designen.
- Tillverkad av rostfritt stål och metakrylat.
- Ingår i serien Pipistrello.
- Design av Gae Aulenti.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli, grundat 1950 ur en tanke om att designa och producera belysning som kan användas i offentliga miljöer, där produkterna finns kvar under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i såväl det offentliga som det privata rummet.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer