Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pipistrello Medium Pop Bordslampa, Gul

Martinelli Luce

Pipistrello Medium Pop Bordslampa, Gul

15 119 kr
REK21 599 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris15 119 kr
Pipistrello Medium är en bordslampa från Martinelli Luce med justerbar höjd och dimningsfunktioner, designad för mysiga atmosfärer.
I lager
Finns varan i butik?

Pipistrello Medium Bordslampa

15 119 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Förgyll ditt hem med ett varmt, diffust sken från Martinelli Luces bordslampa Pipistrello Medium. Bordslampan är tillverkad med omsorg och precision och har en vintagedesign från 1965 av den berömda Gae Aulenti, och är än idag är en eftertraktad inredningsdetalj. Pipistrello Medium har ett teleskop i glaserat rostfritt stål som kan justeras till önskad höjd, perfekt för läsning vid sängen eller en mysig familjemiddag. Med en elegant kupa i vit opal metakrylat sprider den ett behagligt, dimbart ljus över rummet och anpassar sig efter ditt humör och dina behov i varje ögonblick. LED-ljuskällan är helt integrerad och den långa sladden, komplett med en praktisk dimmer, ger dig friheten att styra ljusstyrkan för den perfekta atmosfären.

Originaldesign från år 1965. Design av Gae Aulenti.

Bra att veta om Pipistrello Medium bordslampa


- Pipistrello Medium uppskattas för det diffusa ljuset.
- Pipistrello Medium är också omtyckt för dimmerfunktionen.
- Tillverkad av rostfritt stål och metakrylat.
- Ingår i serien Pipistrello.
- Design av Gae Aulenti.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli, grundat 1950 ur en tanke om att designa och producera belysning som kan användas i offentliga miljöer, där produkterna finns kvar under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i såväl det offentliga som det privata rummet.