Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pipistrello Mini Pop Bordslampa Portabel, Gul

Martinelli Luce

Pipistrello Mini Pop Bordslampa Portabel, Gul

16 299 kr
Pipistrello Mini är en bordslampa från Martinelli Luce med en originell, bärbar design som erbjuder dimbar LED-belysning för alla tillfällen.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Pipistrello Mini Bordslampa Portabel

16 299 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lys upp din värld, var du än befinner dig, med den bärbara bordslampan Pipistrello Mini från Martinelli Luce. Med LED-teknik är den här lampan inte bunden av sladdar - den är helt portabel, dimbar och uppladdningsbar, vilket ger perfekt belysning för en romantisk middag, en mysig läshörna eller utomhusfirande i solnedgången. Glöm begränsningarna för stationära lampor. Pipistrello Mini har ett uppladdningsbart batteri som räcker i sex timmar och kan följa med dig från plats till plats och skapa en förtrollande atmosfär. Pipistrello Mini är formgiven av den världsberömda designern Gae Aulenti och kombinerar avancerad teknik med en framstående design från 1965. Den opalvita metakrylatdiffusorn i kombination med inbyggd LED ger ett mjukt och varmt ljus som utnyttjar utrymmet effektivt.

Originaldesign från år 1965. Design av Gae Aulenti.

Bra att veta om Pipistrello Mini bordslampa


- Pipistrello Mini uppskattas för den portabla designen.
- Pipistrello Mini är också omtyckt för dimmerfunktionen.
- Tillverkad av rostfritt stål och metakrylat.
- USB-C-kabel ingår.
- Ingår i serien Pipistrello.
- Design av Gae Aulenti.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli, grundat 1950 ur en tanke om att designa och producera belysning som kan användas i offentliga miljöer, där produkterna finns kvar under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i såväl det offentliga som det privata rummet.