Nyheter
Belysning
Pipistrello Mini Bordslampa, Koppar

Martinelli Luce

Pipistrello Mini Bordslampa, Koppar

12 035 kr
REK15 690 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris12 035 kr
Pipistrello Mini är en bordslampa från Martinelli Luce med en ikonisk design och dimmerfunktion för perfekt kontroll av stämningen.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Pipistrello Mini Bordslampa

12 035 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar Pipistrello Mini - en charmig bordslampa som ger en elegant touch till din bostad! Denna lampa skapades 1965 av den berömda Gae Aulenti för Martinelli Luce och kombinerar funktion med estetik på ett harmoniskt sätt. Lampans slående struktur är tillverkad av glänsande rostfritt stål och omsluter en delikat diffusor av vit opal metakrylat som ger ett fascinerande sken som är perfekt för mysiga, intima miljöer. Den dimbara LED-ljuskällan gör att du kan anpassa ljusintensiteten efter humöret, vilket gör den perfekt för läsning sent på kvällen eller för att skapa en varm atmosfär vid middagsbjudningar.

Originaldesign från år 1965. Design av Gae Aulenti.

Bra att veta om Pipistrello Mini bordslampa


- Pipistrello Mini uppskattas för det diffusa ljuset.
- Pipistrello Mini är också omtyckt för dimmerfunktionen.
- Tillverkad av rostfritt stål och metakrylat.
- Ingår i serien Pipistrello.
- Design av Gae Aulenti.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli, grundat 1950 ur en tanke om att designa och producera belysning som kan användas i offentliga miljöer, där produkterna finns kvar under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i såväl det offentliga som det privata rummet.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer