Nyheter
Belysning
Plume CA Vägglampa Med Sladd, Polykarbonat

Plume CA Vägglampa Med Sladd, Polykarbonat

1 777 kr
Plume CA är en vägglampa från DCWéditions med en delikat design och ett behagligt ljus som inbjuder till en tidlös estetik i alla utrymmen.
I lager
Finns varan i butik?

Plume CA Vägglampa Med Sladd

1 777 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar Plume CA, en vacker vägglampa av mästarna på DCWéditions. Plume CA är designad av den välkända Studio BrichetZiegler och kombinerar elegant elegans med alla typer av inredningsstilar. Namnet, "Plume", talar för dess charm, designad med mjuka linjer och intrikata detaljer. Den här lampan lyser inte bara upp rummet, utan fyller det med ett varmt sken som är både lugnande och välkomnande. Den koniska lampskärmen, tillverkad av porslin eller polykarbonat av högsta kvalitet, garanterar hållbarhet samtidigt som den avger ett mysigt ljus. Plume CA vägglampa är byggd på en robust aluminiumbas och balanserar perfekt graciös estetik och robust design. Samtidigt som den är tålig och stark har den ett fjäderlätt utseende, en "uppfälld näsa" om du så vill, vilket ger en unik charm till din inredning.

Design av Studio BrichetZiegler.

Bra att veta om Plume CA vägglampa


- Ingår i serien Plume by DCWéditions.
- Plume CA uppskattas för den delikata designen.
- Plume CA är också omtyckt för det trevliga ljuset.
- Tillverkade av porslin eller polykarbonat.
- Design av Studio BrichetZiegler.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer