Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Plume SW Vägglampa Med Strömbrytare, Polykarbonat

Plume SW Vägglampa Med Strömbrytare, Polykarbonat

1 777 kr
Plume är en vägglampa från DCWéditions med en delikat design och ett behagligt ljus som inbjuder till en tidlös estetik i alla utrymmen.
I lager
Finns varan i butik?

Plume SW Vägglampa Med Strömbrytare

1 777 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar Plume, en vacker vägglampa av mästarna på DCWéditions. Plume är designad av den välkända Studio BrichetZiegler och kombinerar elegant elegans med alla typer av inredningsstilar. Namnet, "Plume", talar för dess charm, designad med mjuka linjer och intrikata detaljer. Den här lampan lyser inte bara upp rummet, utan fyller det med ett varmt sken som är både lugnande och välkomnande. Den koniska lampskärmen, tillverkad av porslin eller polykarbonat av högsta kvalitet, garanterar hållbarhet samtidigt som den avger ett mysigt ljus. Plume vägglampa är byggd på en robust aluminiumbas och balanserar perfekt graciös estetik och robust design. Samtidigt som den är tålig och stark har den ett fjäderlätt utseende, en "uppfälld näsa" om du så vill, vilket ger en unik charm till din inredning.

Design av Studio BrichetZiegler.

Bra att veta om Plume SW vägglampa


- Plume SW uppskattas för den delikata designen.
- Plume SW är också omtyckt för det trevliga ljuset.
- Tillverkade av porslin eller polykarbonat.
- Design av Studio BrichetZiegler.
- Ljuskälla ingår inte.
- Ingår i serien Plume by DCWéditions.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.