Nyheter
Belysning

Stacked
av Muuto

Muuto
Stacked är ett smart förvaringssystem som kan arrangeras och omarrangeras till precis den konfiguration du vill ha och behöver, oavsett om det är ett hyllsystem, sideboard, en bokhylla eller ett sidobord. Designen kan enkelt förändras genom att ändra avståndet mellan modulerna, eller att montera modulen direkt på en vägg.
MuutoI webblager
Stacked Clip Set 2.0 5-pack, Vit
289 kr
Visar 31 produkter
Blå
Grön
Grå
Ek
Vit
Pris
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr
Höjd
20 cm
25 cm
30 cm
35 cm
40 cm
Bredd
40 cm
60 cm
80 cm
100 cm
120 cm
Diameter
Längd
Djup
MuutoI webblager
Stacked Hylla 2.0 Med Baksida Stor, Ek
2 695 kr

InnehållSmarta förvaringslösningar för hemmet

Stacked är modulförvaring när den är som bäst. Genom att montera ihop separata moduler med de tillhörande clipsen kan du variera utseendet till oändlighet. Montera modulerna direkt på väggen eller komplettera med ett podium för att skapa ditt eget hyllsystem, sideboard eller bokhylla. Endast fantasin sätter gränser.

Julien De Smedt, medgrundare av PLOT Design, står bakom designen av Stacked. Han är känd för sin förmåga att alltid tillämpa nya synsätt och att utmana befintliga regler och förhållningssätt. Vid 29 års ålder vann Julien de Smedt guldlejonet för sin design av Stavangers konserthall, som även har utmärkts till världens bästa konserthall.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer