Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/ Stolar & Pallar
1 / 5
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

Smatrik Stol, Vit / Krom

Mer info
4 470 kr

Märkningen "Prismatchat" har vi på våra mest populära produkter som vi löpande matchar mot utvalda aktörer på marknaden för att alltid kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Rabattkoder gäller normalt inte på produkter märkta med "Prismatchat".

Stol från Kartell.
I lager
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Smatrik stol från Kartell med en innovativ design med en tredimensionell effekt och en elegant look. Den har en sits med ett vackert rutmönster i polykarbonat och fyra ben i stål perfekta för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger.

Formgiven av Tokujin Yoshioka.

Bra att veta om Smatrik stol


- Innovativ design.
- Tredimensionell effekt.
- Tillverkad av stål och polykarbonat.
- Vackert rutmönster.
- Stolen passar bra i matsalen.
- Stolen passar bra i köket.
- Djup: 610 mm.
- Bredd: 550 mm.
- Höjd: 770 mm.


Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.