product
variable_138183Snoopy Bordslampa , Svart/Marmorhttps://www.rum21.se/snoopy-bordslampa?selectedPartNo=62022https://az666937.vo.msecnd.net/67/c8fc94d2-22c9-4bbf-9fff-17f2464d60ecOutOfStock9000SEK/belysning/belysning/lampor/belysning/lampor/sanglamporFlosSnoopy bordslampa från Flos, formgiven av Achille & Pier Giacomo Castiglioni. Snoopy är en rolig liten lampa som ger ett direkt ljus. Lampan är utrustad med en dimmerknapp som sitter på lampfoten och lampan är tillverkad av marmor och metall. En sladd medföljer. Perfekt att ställa på ett sidobord bredvid favoritfåtöljen eller vid skrivbordet.9000

Snoopy Bordslampa , Svart/Marmor

9 000 kr
Snoppy är en lekfullt designad bordslampa från Flos, formgiven av Achille & Pier Giacomo Castiglioni. Tillverkad av marmor och metall.
Leveranstid: 3-4 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Snoopy bordslampa från Flos, formgiven av Achille & Pier Giacomo Castiglioni. Snoopy är en rolig liten lampa som ger ett direkt ljus. Lampan är utrustad med en dimmerknapp som sitter på lampfoten och lampan är tillverkad av marmor och metall. En sladd medföljer. Perfekt att ställa på ett sidobord bredvid favoritfåtöljen eller vid skrivbordet.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.