Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/ Lampor
1 / 3

Northern

Snowball Bordslampa, Mässing

Mer info
2 210 kr

Märkningen "Prismatchat" har vi på våra mest populära produkter som vi löpande matchar mot utvalda aktörer på marknaden för att alltid kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Rabattkoder gäller normalt inte på produkter märkta med "Prismatchat".

Minimalistiska bordslampan Snowball från Northern.
Leveranstid:  6-8 veckor
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

Snowball Bordslampa är formgiven av Trond Svendgård för Northern och är inspirerad av den tidlösa Bauhaus-lampan. Bordslampan är uppbyggd av en lång och ståtlig lampkropp av antingen stål och aluminium eller solid mässing beroende på utförande. Det frostade glaset på lampskärmen ger ifrån sig ett mjukt behagligt ljus och sprider en fin atmosfär i rummet. Estetiken som Snowball besitter är mycket tilltalande då de geometriska och rena formerna kombineras tillsammans på ett tidlöst sätt. Lampan finns att välja mellan svart eller mässing och kommer även som en golvlampa.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Northern är en Nordisk skapare av belysning. De producerar designerlampor och stämningsljus inspirerade av vår unika nordiska natur, kultur, samhälle och det speciella ljuset som omger oss. Skaparna bakom lamporna är både unga talanger såväl som välrenommerade designers.