Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Soft Serve Bordslampa Grande, Rhubarb

Soft Serve Bordslampa Grande, Rhubarb

3 900 kr
Soft Serve Grande är en större bordslampa från Créme Atelier som är inspirerad av den nostalgiframkallande, lätta och luftiga mjukglassen. Det är en tidlös och unik pjäs som kommer att hålla i generationer framöver.
I lager
Finns varan i butik?

Soft Serve Bordslampa Grande

3 900 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Soft Serve Grande är en större bordslampa från Créme Atelier som är inspirerad av den nostalgiframkallande, lätta och luftiga mjukglassen. Det är en tidlös och unik pjäs som kommer att hålla i generationer framöver. Lampan finns i en mängd olika, lugnande färger, från vaniljböna till matcha, vildsmultron, rabarber, hjortron och mocka. Välj en av dessa oemotståndliga smaker för att göra ditt hem mer inbjudande. Soft Serve är tillverkad i Stockholm av 3D-tryckt, biologisk nedbrytbar plast med en trycktid på fjorton timmar. På grund av 3D-utskriftsprocessen kan det förekomma variationer i textur och färg. Med sin dimbara funktion kan du justera ljusstyrkan efter behov.

Tillverkad i Sverige.

Bra att veta om Soft Serve bordslampa


- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.
- Soft Serve uppskattas för den unika formen med en inspiration från en lätt och luftig mjukglass.
- Soft Serve är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen i Stockholm.
- Dimbar funktion för justering av ljusstyrka.
- Ljuskälla ingår.
- Ingår i serien Soft Serve.
- Specialtillverkad lampa på begäran.
- 3D-printad, biologiskt nedbrytbar plast.
- Välj mellan olika färger.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Crème Atelier är ett prisbelönat svenskt varumärke som designar hållbar 3D-printad belysning. Crème Atelier grundades av Jacqueline Kessidis och Lucas Lind i Stockholm och tillsammans ville de skapa ett varumärke som producerar vackra produkter med en hållbar tillverkningsprocess. Och de lyckades - alla Crème Ateliers lampor är tillverkade av växtbaserad plast, återvunna matförpackningar och återvunnen PLA. Och deras lampor är mer än bara hållbara - deras lekfulla glasslampor är små glädjespridare i en ytterst elegant och smakfull design.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer