Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Stringhyllor för hallen

Hallen - Det första intrycket i ditt hem. Då man bara ges ett första intryck är det viktigt att göra ett bra sådant. Detta har String® System tagit fasta på och designat en mängd hyllor och tillbehör som passar utmärkt som hallmöbler. Här har vi samlat färdiga paket, perfekta att inreda hallen med. I entrén är förvaringen det viktigaste, vare sig den är stor eller liten är förvaringslösningar A och O för en fungerande vardag.

StringI webblager
String Hylla Kombination S Hall, Vit
11 778 kr
Visar 11 produkter
Beige
Svart
Grå
Vit
Pris
12 100 kr
13 400 kr
14 800 kr
StringI webblager
String Hylla Kombination S Hall, Grå
11 778 kr

InnehållHallförvaring

Förvaring för den lilla och stora hallen

Med Strings olika moduler, hyllor och gavlar kan man lätt själv bestämma hur stort förvaringssystemet ska vara. Smart förvaring för en liten hall och även praktiskt för den stora. Vägghängd förvaring sparar plats och gör det enkelt att städa. I den lilla hallen kan den minsta stringhyllan, String Pocket, vara en bra idé. Med krokar och stänger blir även den en smart förvaring med plats för mycket.

Förvaring för ytterkläder

String® System har även skohyllor där varje skohyllplan tar minst fem par skor. Lådor, skåp och flertalet tillbehör gör Stringhyllan till den ultimata hallförvaringen med plats för alla ytterkläder för familjens alla medlemmar.