Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/String Hyllsystem/Stringhyllor för hallen

Stringhyllor för hallen

Hallen - Det första intrycket i ditt hem. Då man bara ges ett första intryck är det viktigt att göra ett bra sådant. Detta har String® System tagit fasta på och designat en mängd hyllor och tillbehör som passar utmärkt som hallmöbler. Här har vi samlat färdiga paket, perfekta att inreda hallen med. I entrén är förvaringen det viktigaste, vare sig den är stor eller liten är förvaringslösningar A och O för en fungerande vardag.

Visar 11 produkter
Beige
Svart
Grå
Vit
Pris
9 000 kr
9 900 kr
10 900 kr
12 100 kr
StringI webblager
Kampanj
String Hylla Kombination S Hall, Vit
8 517 krRek. pris10 020 kr
Build Your Own String®

Hittar du inte exakt det du söker? Testa vår Stringkonfigurator där du enkelt kan bygga din egen Stringkombination, anpassad efter måtten i din hall!

InnehållHallförvaring

Förvaring för den lilla och stora hallen

Med Strings olika moduler, hyllor och gavlar kan man lätt själv bestämma hur stort förvaringssystemet ska vara. Smart förvaring för en liten hall och även praktiskt för den stora. Vägghängd förvaring sparar plats och gör det enkelt att städa. I den lilla hallen kan den minsta stringhyllan, String Pocket, vara en bra idé. Med krokar och stänger blir även den en smart förvaring med plats för mycket.

Förvaring för ytterkläder

String® System har även skohyllor där varje skohyllplan tar minst fem par skor. Lådor, skåp och flertalet tillbehör gör Stringhyllan till den ultimata hallförvaringen med plats för alla ytterkläder för familjens alla medlemmar.