product
variable_245231Flower Soffbord 66 cm, Svart/Björk/Kromhttps://www.rum21.se/swedese-flower-soffbord-svart-ek-krom?selectedPartNo=1001923https://az666937.vo.msecnd.net/67/a7c6a2a4-1ab5-4a91-813b-f75b508e4bb2InStock5240SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/soffbordSwedeseFlower bord från Swedese, formgiven av Christine Schwarzer. Ett soffbord som kännetecknas av organiska former och stjälkliknande ben. Flera valmöjligheter när det gäller storlek och färg gör det möjligt att placera flera bord tillsammans och skapa ett unikt uttryck.<br /><br />Soffbordet är tillverkat av svart skiktlimmad laminat, trä och pulverlackat stål. Den sargade kanten som ramar in bordet erbjuds i naturlackad björk eller ek. Underredet är tillverkat av krom.<br /><br />För mer information, se bifogat produktblad.5240

Flower Soffbord 66 cm, Svart/Björk/Krom

5 240 kr
Flower bord från Swedese, formgiven av Christine Schwarzer. Ett soffbord som kännetecknas av organiska former och stjälkliknande ben.
I lager:  Skickas omgående
Leverans innan jul? Beställ senast 18 dec för leverans innan julafton. OBS, för hemleverans av möbler och skrymmande gods gäller 16 dec.
Förlängt öppet köp till 31/1
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt!

Produktinformation

Flower bord från Swedese, formgiven av Christine Schwarzer. Ett soffbord som kännetecknas av organiska former och stjälkliknande ben. Flera valmöjligheter när det gäller storlek och färg gör det möjligt att placera flera bord tillsammans och skapa ett unikt uttryck.

Soffbordet är tillverkat av svart skiktlimmad laminat, trä och pulverlackat stål. Den sargade kanten som ramar in bordet erbjuds i naturlackad björk eller ek. Underredet är tillverkat av krom.

För mer information, se bifogat produktblad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.