Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_203347TADÉ Glas Kluster Smallhttps://www.rum21.se/tade-glas-kluster?selectedPartNo=225578https://az666937.vo.msecnd.net/67/6cc8fdba-c766-42ab-a0e2-7b2e8afcf5baOutOfStock2899SEK/belysning/belysning/lamporTadéKlusterlampa eller Grapelampa som den också kallas är en handblåst glaslampa framtagen i ett glasbruk i Damaskus för Tadé. Lampan består av flera handblåsta glasdroppar vilket gör att storlek och form kan variera och detta gör varje exemplar unikt. Lampsladd köpes separat, se Tadé lampsladd.<br /><br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br /> <ul> <li>Tack vare det vackert munblåsta glaset blir varje glasdroppe unikt. Notera att luftbubblor och ojämnheter förekommer på dropparna och att detta inte är någon defekt, utan en del av det gedigna hantverket.</li> <li>Det går även bra att plocka bort/flytta en droppe om du upplever den som felplacerad</li> </ul>2899
Shop/Belysning/ Lampor
1 / 2

Tadé

TADÉ Glas Kluster Small

2 899 kr
Handblåst glaslampa från Tadé.
Leveranstid:  3-4 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Klusterlampa eller Grapelampa som den också kallas är en handblåst glaslampa framtagen i ett glasbruk i Damaskus för Tadé. Lampan består av flera handblåsta glasdroppar vilket gör att storlek och form kan variera och detta gör varje exemplar unikt. Lampsladd köpes separat, se Tadé lampsladd.


Egenskaper
  • Tack vare det vackert munblåsta glaset blir varje glasdroppe unikt. Notera att luftbubblor och ojämnheter förekommer på dropparna och att detta inte är någon defekt, utan en del av det gedigna hantverket.
  • Det går även bra att plocka bort/flytta en droppe om du upplever den som felplacerad

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se