Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Årets vinnare

Årets vinnare

Vinnare i Rum21 Awards 2021

Efter en noggrann överläggning beslutade juryn om nedan fyra vinnare i 2021 års upplaga av Rum21 Awards. STORT GRATTIS säger vi!

Årets instagramflöde: Hemlikheter

Juryns motivering

Med en träffsäker känsla för färg och form har Linnéa hittat ett flöde som inspirerar och skapar nyfikenhet. Varje bild känns unik och hon har en förmåga att skapa nya vinklar i hemmet som ständigt inspirerar. Proffsigt komponerade foton där den röda tråden känns igen oavsett om den visar familj eller inredning.
Linnéa bjuder på en personlig och genuin resa, där vi får följa med henne i vardagens pyssel och loppisfynd. Ett konto du mår bra av helt enkelt!

Läs vinnarintervjun med Linnéa från Hemlikheter här

Årets inredningsblogg: Hemtrender.se

Juryns motivering

I en värld av mycket information och korta uppsnabbade videoklipp, känns det skönt, näst intill befriande att läsa Jenny Martinssons blogg. Här har hon hittat en skön mix av inspiration och utbildning. Hon guidar oss med en erfaren hand genom designhistorian. Det är som att läsa det där magasinet du länge längtat efter, där bilderna förenas med beskrivande text som verkligen ger dig något i utbyte. En blogg att prenumerera på!

Läs vinnarintervjun med Jenny på Hemtrender här

Årets stjärnskott: @idismartensson

Juryns motivering

Juryn var enig om att Ida Mårtensson skulle kamma hem vinsten som årets stjärnskott. Kontot känns nytt, trendsäkert och inkluderande. Content som bjussigt bjuder på Idas fantastiska hem. Bilderna känns väl genomtänkta och flödet varierar med inredning och outfits helt i samma stil. Ett lifestylekonto med inredningsfokus som känns helt rätt i tiden!
Ida sätter sin prägel på det hon gör och leder oss följare med en varm hand!

Läs vinnarintervjun med Ida här

Årets hållbarhetsinspiratör: @Gubbetorp

Juryns motivering

Det är svårt att inte bli förälskad i det underbara torp som Erika och Alex byggt upp. Gubbetorp är ett konto väl värt priset som årets hållbarhetsinspiratör. Paret visar ett alternativt sätt att leva, med hållbara val. Vi får följa deras resa i torpet, där second hand och upcycle står som ledord. De värnar om det gamla och förädlar det enkla.
Erika och Alex visar oss tydligt att det går att leva ett mer sparsamt liv och att oftast är det bättre att ta hand om det vi redan har och se det vackra i det mest naturliga.

Läs vinnarintervjun med Erika & Alex på Gubbetorp här