Sök
Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Årets vinnare

Årets vinnare

Vinnare i Rum21 Awards 2020

Efter en noggrann överläggning har juryn beslutat om fyra vinnare i 2020 års upplaga av Rum21 Awards. STORT GRATTIS säger vi till de lyckliga vinnarna!

Om några veckor vet vi vilka som är vinnare i årets tävling 2021. Missa inte att tävla!

Årets instagramflöde: Ditte Svanfeldt

Juryns motivering

Med ett Instagramkonto som inte lämnar någon oinspirerad kammar Ditte Svanfeldt hem priset i kategorin Årets instagramflöde. I en noga avvägd balans mellan det "perfekta hemmet" och den ärliga vardagen lyckas Ditte visa en unik personlighet i allt hon delar med sig av. Den stilistiska höjden i varje bild och de hänförande vackra inredningsmiljöerna gör att man vill scrolla i Dittes flöde i timmar!

Läs vinnarintervjun med Ditte här

Årets inredningsblogg: Elin Wallin

Juryns motivering

Med fantastiskt fina inredningsbilder med en otrolig känsla för färg och form är Elin och Studioelwa den solklara vinnaren i kategorin Årets inredningsblogg. Studioelwa.se är det perfekta stället att gå till när man behöver fylla på inspirationskontot. Bloggen kryllar av DIY- och återbrukstips som gör att det kliar i fingrarna av skaparglädje!

Läs vinnarintervjun med Elin här

Årets stjärnskott: Hannes Mauritzson

Juryns motivering

Med en sällsynt känsla för att fånga det vackra i små ting går vinsten i kategorin Årets stjärnskott till Hannes Mauritzson. I Hannes hem samsas gamla föremål med nya och han lyckas förmedla en alldeles unik karaktär i både sin inredning och i sina bilder. Enligt oss en riktigt starkt lysande stjärna på influencerhimlen!

Läs vinnarintervjun med Hannes här

Årets trendsättare: Louise Hjorth

Juryns motivering

Med ett otroligt driv och en osviklig känsla för inredning blir Louise Hjorth vinnaren i kategorin Årets trendsättare. Med slående vackra bilder från renoveringar, och kanske framför allt de välkända platsbyggda bokhyllorna, har Louise inspirerat tusentals människor till att inreda sina hem i samma stil. Det är vad vi kallar definitionen av en trendsättare!

Läs vinnarintervjun med Louise här

Läsarpriset

GRATTIS även till Alexander Verbiest, Malin Andersson och Caroline Sagström som var först att nominera vinnarna i Rum21 Awards 2020 och därmed har vunnit varsitt presentkort à 1000 kronor. Ni har blivit kontaktade via mail!

InnehållPopulära kategorier

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2021 Rum21.se