Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Årets jury

Årets jury

Vi är så glada att kunna presentera juryn som ska vara med och kora vinnaren Rum21 Awards 2022!

Årets jury 2022

Linnea Rolfsson

Linnea Rolfsson, förra årets vinnare i kategorin “Årets instagramflöde" och ansiktet bakom instagramkontot @hemlikheter. Linnea startade sitt konto 2014 och har sedan dess delat med sig av vackra och inspirerande bilder på sitt hem.

Sofia Wood

Sofia Wood är kokboksförfattaren, bloggaren och poddaren som lämnade livet som marknadschef för att följa sina drömmar om att jobba med mat och inredning. På bloggen och på instagramkontot @sofia_wood får vi ta del av en härlig mix av recept, inspirerande inredning och glimtar ur vardagen i den idylliska våningen i Norrköping.

Blue Edwards Dela Cruz & Nickolay Urstad

Blue Edwards Dela Cruz & Nickolay Urstad arbetar inom vården men ägnar all sin lediga tid åt inredning och instagramkontot @niblu.home. Duon kammade hem förstapris i Gullfjærens Årets Stue 2021 och stod även som finalister i Vixen influencer awards samma år. Deras gemensamma passion och intresse för inredning började när de flyttade ihop och det har nu blivit en stor del av deras vardag.

Estelle Ejdeholm

Estelle Ejdeholm har varit chefredaktör för flera inredningsmagasin och är numera ansvarig utgivare för Hus & Hem på Story House Egmont. Hon har startat ”Stora Stylingkvällen” och även initierat andra samarbeten inom inredning och arkitektur. Som utbildad fastighetsförvaltare har hon även en passion för rumslig gestaltning, materialval och teknik. Både modern design och klassisk formgivning ligger henne varmt om hjärtat.