Iconic Lights - Erbjudande på belysning >>

Sök
Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Årets pris

Årets pris

Vi är så glada att kunna presentera årets pris! Vinnarna från de fyra kategorierna får, förutom den ärofyllda titeln, en gift bag fylld med ett exklusivt urval av favoritprodukter från Rum21.se! Det totala värdet för gift bagen är cirka 27.000 kronor.

Bergs Potter - Helena Glazed kruka

Krukan Helena från Bergs Potter tar inspiration från antikens Grekland, med en vågig pärlkant upptill och glaserad yta. Krukorna tillverkas för hand och varje exemplar är därför helt unikt. I gift bagen hittar du Helena Glazed Pearl Grey i två storlekar: 12 cm och 14 cm.

Till Bergs Potter

Chhatwal & Jonsson - Deva kuddfodral

Deva är ett vackert kuddfodral av finaste sammet, med handsydda strukturer som ger en exklusiv karaktär. Den stilrena designen gör det lätt att matcha Deva med kuddar av andra mönster och material. I gift bagen hittar du Deva kuddfodral 50x50 i färgen Grå.

Till Deva kuddfodral

DBKD - Cloudy Blomkruka

Cloudy, Hanna Wessman, är den bubbliga drömmen som du ser i var och varannan inredningsfantasts hem. Med en generös diameter ger Cloudy en extra dimension till alla sorts växter. Den är dessutom lika snygg att använda som vas! I gift bagen hittar du Cloudy S i vårens nya färg Ockra.

Till Cloudy Blomkruka

Decotique - Edge Spegel

Edge är en vacker väggspegel från det svenska varumärket Decotique. Den kontrasterande ramen i svart ger spegeln ett modernt karaktär som enkelt smälter in med övrig inredning. Häng den ovanför ett sideboard eller gör den till en del av tavelväggen. I gift bagen hittar du Edge Spegel 80 cm i svart.

Till Edge Spegel

Department - Paris Karaff

Paris från Department är en elegant karaff av munblåst kristallglas, perfekt att servera vatten eller annan kall dryck ur vid middagsbjudningen. Karaffen är utsmyckad av små toppar runt kroppen som skapar ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. I gift bagen hittar du Paris Karaff 2L i färgen Rökgrå.

Till Paris Karaff

Georg Jensen - Bernadotte termoskanna

Den eleganta termoskannan Bernadotte, formgiven av Sigvard Bernadotte för Georg Jensen, har kommit att bli något av en stilikon genom åren. Designen är baserad på en originalritning från 1938. I den moderna tappningen möter gammalt nytt med bättre funktioner och välbevarade originaldetaljer. I gift bagen hittar du Bernadotte termoskanna, 80 cl.

Till Bernadotte termoskanna

Gubi - Semi Pendant & Multi-Lite pendant

Semi Pendant från Gubi designades redan år 1968 av de två arkitektstudenterna Torsten Thorup och Claus Bonderup. Lampan har sedan dess kommit att bli en riktig designklassiker som syns i otaliga hem världen över.

Multi-Lite är en spännande och elegant pendel med roterbar skärm. Med sin karaktäristiska form skapar denna tidlösa pendel ett härligt sken i vilket rum du än väljer att placera den i. Multi-Lite är formgiven av Louis Weisdorf för Gubi.

I gift bagen hittar du Semi Pendant Ø47 cm i svart eller Multi-Lite Pendant Ø24 cm i svart/mässing. Vilken du får blir en överraskning!

Till Gubi

HAY - Matin Table Lamp

Den eleganta bordslampan Matin är formgiven av Inga Sempé för HAY. Balansen mellan den stringenta foten i mässing och den klassiskt plisserade skärmen är noggrant avvägd och ger lampan ett modernt och poetiskt uttryck. I gift bagen finner du Matin Lamp S i färgen Lavender.

Till Matin Lamp

Klong - Awa ljusstake/vas

Awa är en reversibel ljusstake och vas, formgiven av Jordi López Aguiló för Klong. När du utsmyckar den med ljus eller blommor reflekteras de i den cirkulära plattan vilket skapar en optisk illusion, som påminner om reflektionerna från en vattenyta. I gift bagen finner du Awa i Nickel.

Till Awa

Menu - Echasse Hurricane ljuslykta

Echasse Hurricane, formgiven av Theresa Rand för Menu, är en elegant stormlykta i en förföriskt vacker design. Det kupade glaset skyddar lågan från att släckas och lyktan kan därför med fördel användas även i uterummet. I gift bagen finner du Echasse Hurricane i utförandet Smoke/borstad mässing.

Till Echasse Hurricane

Meraki - Spa kit

Meraki är ett danskt varumärke som tillverkar hudvårdsprodukter särskilt utvecklade för det skandinaviska klimatet och vår skandinaviska livsstil. Med noga utvalda ingredienser tillgodoser produkterna både kropp och själv. I gift bagen hittar du ett exklusivt sammansatt spa kit med rengörande och mjukgörande produkter för kropp och ansikte.

Till Meraki

Montana - Panton Wire

Panton Wire, formgiven av Verner Panton för Montana, är ett hyllsystem av stål med oändliga möjligheter. Använd en sektion enskilt eller kombinera flera, häng dem på väggen eller ställ dem direkt på golvet. Som sängbord, sidobord, hallförvaring - endast fantasin sätter gränser! I vår gift bag hittar du utförandet D34 i färgen Monarch.

Till Panton Wire

Muuto - Ridge Vas

Ridge Vas är en ståtlig vas formgiven av Studio Kaksikko för Muuto. Ridge skiljer sig från andra vaser i sitt sätt att placera växter i en linjär formation istället för den klassiska runda buketten. Dess skulpturella uttryck gör vasen till en konstverk i sig, som är lika vacker med som utan blommor. I gift bagen finner du Ridge i höjden 35 cm och färgen Off White.

Till Ridge Vas

Skagerak - Sild Bricka

Sild Tray från Skagerak, formgiven av Søren Refsgaard för Skagerak. Sild är tillverkad helt i teak, där de små träbitarna satts samman till ett vackert fiskbensmönster. Brickan fungerar lika bra som skärbräda som serveringsbricka. I gift bagen finner du Sild bricka i storleken 16x55 cm.

Till Sild bricka

Stackelbergs - Mohair Pläd

Stackelbergs mohairplädar är tillverkade av högsta kvalitet enligt gamla hantverkstraditioner. Plädarna har handrullade fransar och kommer i en stor bredd av färger. I gift bagen hittar du Mohair Pläd i färgen Green Bay.

Till Stackelbergs

Stelton - Original vattenkanna

Original vattenkanna är en återlansering av denna klassiska vattenkanna med originaldesign från 1978. Vattenkannan är formgiven av Peter Holmblad och återlanseras i samband med Steltons 60-årsjubileum. Med sin klassiska design fungerar den utmärkt som inredningsdetalj när den inte används.

Till Original vattenkanna

STOFF - Nagel ljusstake

Nagel ljusstake är en reproduktion av den ikoniska ljusstaken som formgavs av Werner Stoff för Hans Nagel år 1965. Den praktiska moduldesignen gör att ljusstakarna kan kombineras i oändlighet - både med varandra och med övriga delar från STOFF, så som vasinsatser, skålar och stativ. I gift bagen hittar du ett 3-pack Nagelljusstakar i krom samt ett 12-pack ljus.

Till Nagel ljusstake

String - String Pocket Metall

String Pocket, formgiven av Nisse Strinning, är en hyllkombination som är lätt och luftig i sitt utseende. Den här varianten i metall är en nytappning på den klassiska pocket-hyllan, som tar ett något mer industriellt uttryck än originalet med hyllplan i trä. I gift bagen hittar du String Pocket Metall i färgen Taupe.

Till String Pocket Metall

Warm Nordic - Beak Bird

Beak Bird är en dekorativ träfågel i teak, formgiven av Svend Aage Holm-Sørensen för Warm Nordic. Med sin charmiga karaktär blir den ett fint tillskott i bokhyllan eller sidobordet. Med tiden får fågeln en vacker patina som gör den än mer unik. I gift bagen hittar du Beak Bird i modellen Lazy Snipe.

Till Beak Bird
Innehåll

Utforska populära varumärken

Visa mer
GUBIHAYMenuSTOFFString

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2021 Rum21.se