Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

The Globe 228 Bordslampa, Nickel

The Globe 228 Bordslampa, Nickel

16 205 kr
Globe 228 är en bordslampa från Oluce med en tidlös design och högkvalitativa material, perfekt för att skapa en mysig atmosfär.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

The Globe 228 Bordslampa

16 205 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar den vackra bordslampan Globe 228, ett konstverk med tidlös elegans och funktion, mästerligt tillverkad av Oluce. Det här är inte bara en lampa, det är ett stycke designhistoria. Den skapades av den berömde designern Joe Colombo 1964 och är ikonisk tack vare sin sömlösa kombination av elegant geometri och funktionalitet. Globe 228 har en transparent sfär av munblåst glas med en cylindrisk metallreflektor. Dess sken är tidlöst och skapar en intim atmosfär, perfekt för det mysiga vardagsrummet, det rofyllda sovrummet eller den inspirerande studiehörnan. Välj mellan satin nickel eller anodisk brons för att matcha din stil.

Designer är Joe Colombo. Originaldesign från år 1964.

Bra att veta om The Globe 228 bordslampa


- Designer är Joe Colombo.
- The Globe 228 uppskattas för de geometriska formerna.
- The Globe 228 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.
- Ingår i serien The Globe.
- Gjord av munblåst glas och metall.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.