Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

The Globe 727 Vägglampa, Satin Gold / Anodiserat Brons

The Globe 727 Vägglampa, Satin Gold / Anodiserat Brons

13 635 kr
Globe 727 är en vägglampa från Oluce med tidlös design och högkvalitativa material, perfekt för att skapa en mysig atmosfär.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

The Globe 727 Vägglampa

13 635 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar vägglampan Globe 727 från Oluce - en härlig blandning av tidlös design och utsökt hantverk! Den välkända designern Joe Colombo skapade denna lampa 1964 och kombinerar rena geometrier för att skapa en fin balans mellan form och funktion. Globe 727 har en sfär av kristallklart handblåst glas som elegant omsluter en cylindrisk metallreflektor som finns i satin nickel eller satin guld och anodisk brons. Lampan har ett mjukt, diffust ljus som skapar en behaglig atmosfär där man kan varva ner efter en lång dag. Det är mer än bara belysning - det är ett konstverk som ger en antydan till sofistikering till alla rum den pryder.

Designer är Joe Colombo. Originaldesign från år 1964.

Bra att veta om The Globe 727 vägglampa


- Designer är Joe Colombo.
- The Globe 727 uppskattas för de geometriska formerna.
- The Globe 727 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.
- Ingår i serien The Globe.
- Gjord av munblåst glas och metall.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.