Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

The Globe 827 Pendel, Nickel

The Globe 827 Pendel, Nickel

10 905 kr
Globe 827 är en pendellampa från Oluce med originaldesign från 1964, som erbjuder tidlös elegans och oöverträffad funktionalitet.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

The Globe 827 Pendel

10 905 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar The Globe 827 - en elegant taklampa från Oluce. Ursprungligen designad av den berömda designern Joe Colombo 1964, är detta en tidlös skönhet skulpterad i rena geometrier av en transparent sfär av blåst glas och en cylindrisk metallreflektor. Förgyll ditt hem eller kontor med denna exceptionellt välgjorda lampa, som finns i elegant satin nickel eller satin guld, perfekt för att ge en kunglig touch till alla utrymmen. Denna sofistikerade taklampa ger ett direkt och diffust ljus, vilket gör den idealisk för lounger, matplatser eller studierum, där den skapar en mysig och inbjudande atmosfär.

Designer är Joe Colombo. Originaldesign från år 1964.

Bra att veta om The Globe 827 pendel


- Designer är Joe Colombo.
- The Globe 827 uppskattas för de geometriska formerna.
- The Globe 827 är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.
- Ingår i serien The Globe.
- Gjord av munblåst glas och metall.
- Ljuskälla ingår inte.
- Finns även som en större storlek.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.