Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Tobo W65 Vägglampa, Vit

1 690 kr
Tobo W65 vägglampa från DCWéditions med en tidlös design i mässing och stål med flera, cirkulära delar och ett elegant uttryck för att skapa en mysig atmosfär.
I lager
Finns varan i butik?

Tobo W65 Vägglampa

1 690 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Tobo W65 vägglampa från DCWéditions med en tidlös design i mässing och stål med flera, cirkulära delar och ett elegant uttryck för att skapa en mysig atmosfär. Riktat ljus på över- och nederdel.

Design av DCWéditions.

Bra att veta om Tobo W65 vägglampa


- Tobo W65 uppskattas för den klassiska designen.
- Tobo W65 är också omtyckt för de enkla materialen.
- Vägglampan finns i olika färgval.
- Finns även som en golvlampa.
- Ingår i serien Tobo by DCWéditions.
- Ljuskälla ingår inte.


Spotlightens tekniska egenskaper:


- Sockel: Gu10
- Max. 10 Watt
- Höjd: 220 mm.
- Diameter: 65 mm.
- Vikt: 760 g.


Egenskaper

Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer