Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Upper Stege, Crystal
-20%
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

Upper Stege, Crystal

3 425 kr
Tid. pris4 281 krREK4 281 kr

Prisinformation

Rekommenderat pris
Leverantörens rekommenderade försäljningspris

Tidigare pris
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen påbörjades

Upper är en stege från Kartell med en hopfällbar design och tre trappsteg.
I lager
Finns varan i butik?

Upper Stege

3 425 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Med sin snygga och hopfällbara design är denna stege perfekt för både hemmet och kontoret. Dess tre trappsteg är perfekta för att komma åt de svåråtkomliga platserna och gör det enkelt och bekvämt att utföra olika uppgifter, som att nå höga hyllor, byta en glödlampa eller städa ovanför skåp. Men det är inte bara funktionaliteten som gör Upper Stege till en fantastisk produkt - den är också designad av Alberto Meda, vilket ger den en sofistikerad och modern estetik. Oavsett om du är en stolt husägare, entreprenör eller kontorsproffs, är Upper Stege ett oumbärligt verktyg som kommer underlätta ditt liv.

Polycarbonate 2.0 är ett speciellt material som används av Kartell. Det är tillverkat med hjälp av en förnybar polymer av andra generationen som kommer från cellulosa och pappersavfall. Processen som används för att tillverka det är certifierad av ISCC, vilket innebär att den uppfyller vissa miljöstandarder.

Bra att veta om Upper stege


- Upper uppskattas för den genomtänkta, vackra designen.
- Stege i polycarbonate 2.0.
- Design av Alberto Meda.
- Denna produkt levereras omonterad.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.