Nyheter
Belysning
AdeaAdea
Broberg & Ridderstråle
Adea är ett finskt familjeföretag som tillverkar förstklassiga möbler med en kompromisslös inställning och har en stor ambition bakom sitt arbete. Deras möbler håller alltid hög klass och kvalité, från design till hantverket ända fram till slutprodukten.
AdeaI webblager
Basel Malawi 15 Soffa 220, Kolgrå
35 483 kr
Visar 1 produkter
Grå
Höjd
Längd
Bredd

InnehållTidlösa möbler från Adea

Adea är ett finskt familjeföretag som tillverkar högkvalitativa möbler och har gjort det sedan 1994. I ett nära samarbete med finska formgivare tillverkar de moderna möbler som följer trenderna. Deras möbler utstrålar kvalitet och elegans. Adea har en vision om att leverera möbler med ett hållbart material och med en tidlös design som håller i många år. De lägger stor stolthet i allt de gör och tummar inte på någonting i tillverkningsprocessen. Allt är noga utvalt från material till klädsel, och allt sker tillsammans med fenomenala hantverkare. 

Sedan 1994 har de samarbetat med kända formgivare som Broberg & Ridderstråle och Alexander Lervik. Det var under en mässa som Adea presenterade Mr. Jones, en Howardsoffa som fick stor uppmärksamhet för möbels unika sittkomfort och vackra design. Detta var endast startskottet på Adeas karriär, idag är de ett starkt varumärke som präglas av skandinavisk design.  

I deras sortiment är det mestadels soffor som Basel, Baron och Mr. Jones, men det finns även hyllor, stolar och fåtöljer. Och alla har samma fantastiska kvalitet och komfort som genomsyrar allt som Adea producerar. 

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer