Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Adea

AdeaAdea
Adea är ett finskt familjeföretag som tillverkar förstklassiga möbler med en kompromisslös inställning och har en stor ambition bakom sitt arbete. Deras möbler håller alltid hög klass och kvalité, från design till hantverket ända fram till slutprodukten.
Visar 30 produkter
Stäng meny
AdeaI webblager
Basel Malawi 15 Soffa 220, Kolgrå
40 263 kr

Baron är en rymlig, lyxig soffa som blandar elegans med skön komfort. Ett premiumkoncept med dynor och ryggkuddar som har getts mjuka välkomnande former i kombination med en ram av strikta linjer. Huvudfokus vad gäller klädsel är lädsel, men serien har utökats med ett flertal klädslar för att matcha många hem och inredningsstilar.

Läs mer om Broberg och Ridderstråle
Läs mer om Broberg och Ridderstråle
Formivare: Broberg och Ridderstråle

InnehållTidlösa möbler från Adea

Adea är ett finskt familjeföretag som tillverkar högkvalitativa möbler och har gjort det sedan 1994. I ett nära samarbete med finska formgivare tillverkar de moderna möbler som följer trenderna. Deras möbler utstrålar kvalitet och elegans. Adea har en vision om att leverera möbler med ett hållbart material och med en tidlös design som håller i många år. De lägger stor stolthet i allt de gör och tummar inte på någonting i tillverkningsprocessen. Allt är noga utvalt från material till klädsel, och allt sker tillsammans med fenomenala hantverkare. 

Sedan 1994 har de samarbetat med kända formgivare som Broberg & Ridderstråle och Alexander Lervik. Det var under en mässa som Adea presenterade Mr. Jones, en Howardsoffa som fick stor uppmärksamhet för möbels unika sittkomfort och vackra design. Detta var endast startskottet på Adeas karriär, idag är de ett starkt varumärke som präglas av skandinavisk design.  

I deras sortiment är det mestadels soffor som Basel, Baron och Mr. Jones, men det finns även hyllor, stolar och fåtöljer. Och alla har samma fantastiska kvalitet och komfort som genomsyrar allt som Adea producerar.