Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

byNORDbyNORD
byNORD är ett danskt textilvarumärke som erbjuder exklusiva sovrumstextilier med en skandivanisk touch. Med nordisk designtradition och inspiration från naturens element skapas harmoniska färgpaletter från skogar, hav och fält. Genom noggrant utvalda material och tekniker skapar byNORD en rogivande miljö för avkoppling, drömliknande sömn och fridfulla morgnar.
Visar 93 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Natur
Röd
Vit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
Höjd
10 cm
20 cm
30 cm
40 cm
Längd
40 cm
60 cm
80 cm
100 cm
Bredd
10 cm
20 cm
30 cm
40 cm
50 cm
60 cm
byNORDI webblager
Kampanj
Ingrid Påslakan 150x210 cm, Snow
787 krREK1 049 kr
byNORDI webblager
Kampanj
Dagny Påslakan 150x250 cm, Straw/Bark
899 krREK1 199 kr

InnehållSovrumstextilier med en exklusiv skandinavisk känsla

byNORD är ett exklusivt danskt textilvarumärke som strävar efter att ge en unik och avslappnande upplevelse i sovrummet genom att designa exklusiv sovrumstextil. Med en stark förankring i den nordiska designtraditionen har byNORD alltid varit känt för att skapa en harmonisk förening mellan naturen och sovrumsmiljön.

Varumärket finner inspiration i naturliga element som jord, luft och vatten - dessa element återspeglas i en naturlig färgpalett som påminner om skogar, hav och fält. Varje detalj i deras produkter, allt från påslakan till örngott och överkast, är omsorgsfullt utformade för att skapa en behaglig atmosfär och ge en känsla av välbefinnande i sovrummet.

byNORD tror på att designa produkter av högsta kvalitet som främjar avkoppling, djup sömn och fridfulla morgnar. Genom noggrant urval av material av hög kvalitet skapas en exklusiv och rogivande upplevelse i sovrummet. Varje detalj spelar en viktig roll för att skapa en harmonisk och fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av en god natts sömn.

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer