Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Garden GloryGarden Glory
Garden Glory är ett svenskt varumärke som står för lyx och elegans. Garden Glory designar trädgårdsdesign som är genomtänkt, unik och exklusiv, ofta med en färgklick. I deras sortiment finns allt från diamantformade vattenkannor till designade trädgårdsslangar.
Visar 35 produkter
Beige
Svart
Mässing
Guld
Grön
Grå
Orange
Lila
Röd
Silver
Vit
Pris
245 kr
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
Höjd
20 cm
30 cm
40 cm
50 cm
60 cm
Längd
20 cm
40 cm
60 cm
Bredd
10 cm
20 cm
30 cm
40 cm
50 cm
Garden GloryI webblager
Kampanj
Reindeer Väggfäste, Grå
1 871 krREK2 495 kr
Garden GloryI webblager
Vattenkanna 8 L, Grace
895 kr

InnehållFärgsprakande trädgårdstillbehör

Historien om Garden Glory började med Linda Brattlöf. Det var när Linda köpte en charmig villa på västkusten som allting startade. Huset hade ett stort fint uterum med en fantastisk trädgård, som öppnade upp för mängder av möjligheter. Det var då som Linda började leta efter trädgårdsslangar, munstycken och väggfästen som inte hade den klassiska designen. Det var då som en affärsidé började växa fram, Linda kunde inte hitta någonting som motsvarade hennes idéer.

Efter en större efterforskning insåg hon att efterfrågan på just trädgårdsdesign var stort men utbudet var begränsat till de klassiska gröna vattenslangarna med munstycke i orange och ett väggfäste som snabbt blev rostigt. Till slut gav hon upp och började fundera på egen design till trädgårdstillbehör.

Det var då som Linda bestämde sig för att själv börja designa och tillverka produkter som senare blev Garden Glory. Hennes målsättning var att skapa en produktkollektion för trädgårdstillbehör med en exklusiv design men framför allt en mer tilltalande design. Linda hade ett stort intresse av färg och form sen tidigare, och nu fick hon använda sitt intresse till att skapa unika och vackra trädgårdstillbehör.

Garden Glory var först i världen med att skapa trädgårdsdesign som var högkvalitativ och färgglad, istället för de annars traditionella och likgiltiga produkterna. Deras sortiment har blivit en stor succé i hela världen och de har dessutom vunnit Swedish Design Award och Best product Design i Australien.

När du handlar trädgårdsdesign från Garden Glory, kan du räkna med en hög kvalité och att de förgyller din trädgård, uteplats eller uterum.

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer