Nyheter
Belysning
Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstsmide är ett företag som grundades år 1942 av en tidigare busschaufför vid namn Gunnar Johansson. Sedan dess har företaget drivits av familjen Johansson i Gnosjö i över 80 år. Gnosjö Konstsmide är känt för sin jul- och utomhusbelysning och deras sortiment består av produkter som uppfyller höga krav på kvalitet, säkerhet, samt snygg och funktionell design.
Visar 16 produkter
Svart
Brun
Grå
Vit
Pris
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr
Höjd
30 cm
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
Längd
Bredd
10 cm
15 cm
20 cm
25 cm
30 cm
35 cm
Gnosjö Konstsmide I webblager
Ravello Golvlampa Portabel Svart, 300 mm
1 290 kr

InnehållGnosjö Konstsmide - En 80-årig tradition av högkvalitativ belysning

Gnosjö Konstsmide är ett företag som grundades år 1942 av en tidigare busschaufför vid namn Gunnar Johansson. Sedan dess har företaget drivits av familjen Johansson i Gnosjö i över 80 år.

Gnosjö Konstsmide är känt för sin jul- och utomhusbelysning och deras sortiment består av produkter som uppfyller höga krav på kvalitet, säkerhet, samt snygg och funktionell design. Dessa egenskaper har hjälpt företaget att bygga upp ett starkt varumärke och en lojal kundkrets.

Från smide till belysning

Företaget har genom åren haft en stark tradition av hantverk och konstsmide, vilket har bidragit till deras rykte som en ledande tillverkare av belysningsprodukter. De använder sig av modern teknologi för att skapa innovativa lösningar, men håller samtidigt fast vid sin traditionella hantverksskicklighet