Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstsmide är ett företag som grundades år 1942 av en tidigare busschaufför vid namn Gunnar Johansson. Sedan dess har företaget drivits av familjen Johansson i Gnosjö i över 80 år. Gnosjö Konstsmide är känt för sin jul- och utomhusbelysning och deras sortiment består av produkter som uppfyller höga krav på kvalitet, säkerhet, samt snygg och funktionell design.
Visar 21 produkter
Svart
Brun
Grå
Vit
Pris
1 100 kr
1 300 kr
1 600 kr
2 000 kr
2 400 kr
3 000 kr
3 600 kr
Gnosjö Konstsmide I webblager
Ravello Golvlampa Portabel Svart, 500 mm
1 390 kr

InnehållGnosjö Konstsmide - En 80-årig tradition av högkvalitativ belysning

Gnosjö Konstsmide är ett företag som grundades år 1942 av en tidigare busschaufför vid namn Gunnar Johansson. Sedan dess har företaget drivits av familjen Johansson i Gnosjö i över 80 år.

Gnosjö Konstsmide är känt för sin jul- och utomhusbelysning och deras sortiment består av produkter som uppfyller höga krav på kvalitet, säkerhet, samt snygg och funktionell design. Dessa egenskaper har hjälpt företaget att bygga upp ett starkt varumärke och en lojal kundkrets.

Från smide till belysning

Företaget har genom åren haft en stark tradition av hantverk och konstsmide, vilket har bidragit till deras rykte som en ledande tillverkare av belysningsprodukter. De använder sig av modern teknologi för att skapa innovativa lösningar, men håller samtidigt fast vid sin traditionella hantverksskicklighet

Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer