Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

HumdakinHumdakin
Humdakin är ett danskt varumärke som erbjuder miljövänliga doft- och rengöringsprodukter för hemmet. Med fokus på hållbarhet och en minimalistisk estitik har grundaren Camilla Schram skapat produkter med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser för att ge en ren och fräsch hemmiljö utan att kompromissa med naturen. Med sin eleganta design och kvalitativa utförande har Humdakin blivit ett populärt val för dem som strävar efter både stil och hållbarhet i sitt hem.
Visar 92 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grå
Multi
Ek
Röd
Vit
Pris
148 kr
245 kr
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
Höjd
10 cm
20 cm
30 cm
40 cm
Längd
50 cm
100 cm
Bredd
20 cm
40 cm
60 cm
80 cm
HumdakinI webblager
Oval Bricka Sandsten 25x15 cm
569 kr
HumdakinI webblager
Kampanj
-20%
Tvålhållare Triple, Svart
167 kr

InnehållTa hand om hemmet och miljön med Humdakin

Det danska varumärket Humdakin värdesätter hållbarhet och omtanke om både människor och planeten. Deras noggrant utvalda naturliga ingredienser gör produkterna skonsamma mot både huden och miljön, samtidigt som de erbjuder en grundlig rengöring och behaglig doft i hemmet.

Varumärkesfilosofin hos Humdakin strävar efter att skapa rena och hälsosamma miljöer utan att kompromissa med stil och estetik. Genom sin elegant design och högkvalitativa utförande inspirerar de människor att göra medvetna val för en mer hållbar livsstil. Humdakins mission är att förändra synen på rengöringsprodukter och visa att funktionalitet, estetik och omtanke om planeten kan kombineras.

Humdakin har blivit ett erkänt varumärke inom rengöringsprodukter och deras sortiment inkluderar tvålar, diskmedel och rengöringsspray. Deras tvålar erbjuder skonsam rengöring och en fräsch doft, medan diskmedlet effektivt tar bort smuts och fett samtidigt som det är mild mot händerna. Rengöringssprayen är perfekt för att snabbt och enkelt rengöra ytor i hemmet och skapa en ren och fräsch känsla.