Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Studio Lisa BengtssonStudio Lisa Bengtsson
Studio Lisa Bengtsson är ett svenskt varumärke som skapar unika mönstrade produkter inom heminredning, såsom hemtextilier, tapeter, kuddar och lampskärmar. All design görs i deras studio på Atlasgatan 14 i Stockholm, och deras ambition är att inspirera till att våga mixa färger och mönster i heminredningen.
Visar 3 produkter
Brun
Grå
Gul
Pris
300 kr
300 kr
400 kr
Höjd
20 cm
30 cm
40 cm
50 cm
60 cm
Längd
Bredd
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
Lisa BengtssonI webblager
This Is It Lampskärm H19 cm
347 kr
Lisa BengtssonI webblager
Kampanj
-25%
Coco Tiger Kuddfodral Bomull / Linne 40x70 cm, Grå
371 kr

InnehållSprid glädje i ditt hem med Studio Lisa Bengtssons produkter

Studio Lisa Bengtsson är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på mönstrade produkter inom heminredning. Deras sortiment inkluderar allt från hemtextilier, tapeter, kuddar och lampskärmar med unika mönster som är designade i deras studio på Atlasgatan 14 i Stockholm.

Företagets ambition är att ge ditt hem inspiration genom att erbjuda en bredd av färger och mönster som kan kombineras precis som du vill. De uppmanar till att våga tapetsera mer och blanda mönster i din heminredning för att skapa en personlig stil. Studio Lisa Bengtsson är stolta över att arbeta med hög kvalitet och samarbetar med de bästa tillverkarna, såsom Ulricehamns tapetfabrik där alla deras tapeter tillverkas. Ulricehamns tapetfabrik har en gedigen kunskap i att trycka tapeter och blanda de bästa färgerna, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet på Lisa Bengtssons produkter.

Upptäck deras unika sortiment av hemtextilier, tapeter, kuddar och lampskärmar

Företagets motto är att tillverka unika produkter med mycket personlighet och glädje. Studio Lisa Bengtsson strävar efter att erbjuda produkter som kan ge ditt hem en personlig touch och sprida glädje till varje rum. Med deras sortiment av mönstrade produkter kan du skapa en lekfull och unik atmosfär i ditt hem som speglar din personlighet och stil.