Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

OglandOgland
OGLAND är ett svenskt företag som strävar efter att skapa de bästa ekologiska sängkläderna i världen. Deras vision är att erbjuda kvalitetsprodukter som tar hänsyn till människor, miljö och produkt. Grundaren Simon Olsson är uppvuxen på en biodynamisk gård och har därmed en djup förståelse för ekologisk odling. Genom att använda biodynamiskt odlade material och genom att skapa en miljövänlig produktionsprocess, strävar OGLAND efter att ge tillbaka till både samhället och planeten.
Visar 62 produkter
Beige
Grå
Rosa
Röd
Vit
Pris
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
Höjd
Längd
100 cm
150 cm
200 cm
250 cm
Bredd
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
250 cm
OglandI webblager
Barton Påslakan 150x210 cm, Vit
1 448 kr
OglandI webblager
Barton Påslakan 220x220 cm, Vit / Sand
1 948 kr

InnehållOgland: Världens bästa ekologiska sängkläder

Ogland är ett företag som har en djup förståelse för ekologisk odling och strävar efter att skapa de bästa ekologiska sängkläderna i världen. Genom att använda biodynamiskt odlade material och genom att skapa en miljövänlig produktionsprocess, vill företaget skapa produkter som inte bara är högkvalitativa, utan också tar hänsyn till människor och planeten.

En djup förståelse för ekologisk odling och biodynamiska material

Genom att använda biodynamiskt odlade material och genom att skapa en miljövänlig produktionsprocess, vill Ogland ge tillbaka till samhället och planeten. Företagets värderingar inkluderar att ge mer än vad man tar, och att skapa produkter som gynnar människor, miljö och produkt. Med en stark vision och djupa värderingar strävar Ogland efter att erbjuda kvalitetsprodukter som har en positiv inverkan på samhället och planeten.