Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Stolab

StolabStolab
Stolab är ett svenskt företag som har tillverkat gedigna trämöbler sedan 1907. All deras tillverkning från formgivning till montering sker på samma plats i Småland. Stolab tar ett stort ansvar över deras produktion, där de vill se hela processen för att kunna vara säkra på att de levererar möbler av hög kvalitet och hållbarhet. De har tillverkat flera klassiska möbler som har blivit storfavoriter i skandinaviska hem såsom stolarna "Lilla Åland och "Miss Holly".
Visar 99 produkter
Ask
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Light Oak
Rosa
Vit
Trä
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
StolabI webblager
Lilla Åland Stol, Mörkgrå
3 995 kr

InnehållGedigna trämöbler sedan 1907

Svenska företaget Stolab har funnits sedan 1907. Stolab skapar gedigna trämöbler med en vacker skandinavisk design av hög kvalitet. Sedan starten har Stolab haft sin tillverkning i Småland. Allt från formgivning till montering sker på samma plats vilket gör att de kan ställa höga krav på kvalitet och hållbarhet. Stolab har blivit kända för att alltid hålla samma höga kvalitet på allting som de producerar.

I deras sortiment finns det matstolar, matbord, förvaringsmöbler och en stoppmöbler. Tillsammans med kända designers har Stolab blivit ett välkänt varumärke. Ingen har väl missat den klassiska stolen ”Lilla Åland” som designades av Carl Malmsten, som idag finns i en mängd varianter och färger. Även Yngve Ekström har haft ett samarbete med Stolab när de tog fram stolarna Arka och Pinnockio.