Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Vera Matta Svart / Vanilj, 70x150 cm

Vera Matta Svart / Vanilj, 70x150 cm

1 099 kr
REK1 505 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 099 kr
Vera är en matta från Pappelina med en slitstark och lättstädad kvalitet för både inom- och utomhusbruk.
I lager
Finns varan i butik?

Vera Matta Svart / Vanilj

1 099 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar mattan Vera i klassisk svart/vanilj - där tidlös design möter modern funktionalitet. Varje matta är tillverkad i Sverige av Pappelina och är ett bevis på skandinaviskt hantverk, omsorgsfullt designad av Lina Rickardsson 2002. Tänk dig att kliva in i ditt kök, hall eller till och med på din uteplats och mötas av den slående men ändå diskreta elegansen hos denna prickiga mönstrade matta. De kontrasterande svarta och vaniljfärgade nyanserna är inte bara en visuell njutning utan ger också mångsidighet för att komplettera alla inredningsteman. Vera-mattan är tillverkad med hållbarhet i åtanke och har svetsade kanter med förstärkningsband som garanterar hög hållbarhet, och materialet är en PVC- och polyesterkombination som är ftalatfri - för dem som är hälsomedvetna och miljömedvetna. Det här är inte bara en matta, det är en hållbar kvalitet som respekterar både ditt hem och vår planet.

Tillverkad i Sverige. Design av Lina Rickardsson. Originaldesign från år 2002.

Bra att veta om Vera matta


- Rektangulär form.
- Erbjuds i flera varianter.
- Tillverkad i Sverige.
- Design av Lina Rickardsson.
- För inomhus- och utomhusbruk.
- Denna produkt är tillverkad utan ftalater.

Hur bör du ta hand om mattan?


- Torktumla ej.
- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.
- Dammsuges eller skakas ur.



Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Pappelina är ett svenskt designföretag vars signum är kvalitet och funktion. Tyngdpunkten i sortimentet är de moderna plastmattorna som vävs i Leksand av svensktillverkad plast. I det breda sortimentet ryms både grafiska mönster, organiska mjuka former och enfärgade mattor i väl valda färger som passar i det moderna hemmet. Mattorna finns i många olika storlekar, allt från små dörrmattor till stora mattor i upp till 180x260 cm.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer