Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Vertigo Nova Pendel 190 cm, Vit

17 945 kr
Dimbar pendel från Petite Friture. Pendeln har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus.
I lager
Finns varan i butik?

Vertigo Nova Pendel

17 945 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade.

Design av Constance Guisset.

Bra att veta om Vertigo Nova pendel


- Sofistikerad design.
- Grafiska linjer.
- Lätt struktur.
- Inbyggd LED.
- Pendeln finns i olika storlekar.
- Pendeln finns i olika färgval.
- Certifierad enligt: CE, UL.
- Ingår i serien Vertigo Nova.
- Lumen: 1350 lm
- Kelvin: 2700 K
- 220 V.
- IP-klassificering: IP20.


Egenskaper

Om varumärket
Petite Friture är ett designföretag som skapades 2009. Viljan att främja unga talanger föddes och att utveckla objekt, belysning och små möbler som skapar en unik känsla. Resultatet är eleganta och tillgängliga objekt med ett enkelt formspråk som berättar en historia; vackra ting som förstår vårt dagliga liv och som låter oss njuta av det. Petite Friture’s pastelliga porslin i emaljerad terrakotta är en liten del av deras vackra sortiment som ger oss ett måste-ha-begär.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer